Virtuoz centar vrlina čini multidisciplinarni tim, čiji članovi su svoja znanja iz pedagogije, psihologije i filozofije pretočili u jedinstveni program izgradnje vrlina. Vodi nas želja da pomognemo djeci u nošenju sa sve većim izazovima današnjice. Spajamo znanja iz razvojne psihologije, filozofije vrlina i najsuvremenije pedagoške metode kako bismo djeci omogućili najbolju priliku za rast i učenje.

Shvatili smo da djeca danas imaju mnogo prilika za stjecanje informacija, ali da im više nego ikad treba kvalitetna prilika za izgradnju iznimnog karaktera. Karakter kojeg krase vrline dugoročni je preduvjet uspješnog odgovora na životne izazove.

Antonia Klepić, mag. psych., Koordinatorica i voditeljica radionica

Antonia Klepić magistra je psihologije s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom stečenim kroz volontiranje i radom u osnovnoj školi kao stručna suradnica. U Virtuozu radi kao jedna od koordinatorica programa i provoditeljica dječjih radionica. Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi i sportu te je višestruka maratonka čime utjelovljuje mnoge vrline koje njegujemo u Virtuozu.

Barbara Ljubas, mag. paed. soc., Koordinatorica

Barbara Ljubas magistra je socijalne pedagogije s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom. Radila je kao stručna suradnica u osnovnoj školi i kao voditeljica preventivnih programa. U Virtuozu radi kao koordinatorica programa i glavna provoditeljica radionica. U slobodno vrijeme voli raditi ono što radi na poslu – provoditi vrijeme s djecom, najviše nećacima.

dr. sc. Hrvoje Vargić, Voditelj programa

Hrvoje Vargić doktor je znanosti filozofije i magistar ekonomije, otac dva sina. Glavni je idejni začetnik Virtuoza, kojega je pokrenuo nakon što je razvio globalni program izgradnje karaktera za osnovne i srednje škole koji se provodi u preko 30 zemalja diljem svijeta. U Virtuozu radi kao voditelj programa. U slobodno vrijeme studira psihologiju i uživa u igri sa sinovima.

Ivana Vid Vargić, mag. psych., Dječja psihologinja

Ivana Vid Vargić, klinička je psihologinja i neurofeedback trenerinca. Svakodnevno provodi psihodijagnostičku procjenu djece te savjetovanje roditelja. Završila je prvi stupanj kognitivno-bihevioralne terapije. Svoje iskustvo nastoji kontinuirano obogaćivati usavršavajući se na stručnim konferencijama s tematikom dječjeg razvoja, koje je ujedno i njeno polje interesa. Slobodno vrijeme najradije provodi vježbajući pilates ili čitajući knjige.

Ozi, Glavni Virtuoz

Ozi je pčela koju krase marljivost i radišnost, a najviše voli biti s djecom. Ozi zna da se bez marljivosti i napornog rada ne može izgraditi nijedna vrlina i zato svoju marljivost želi prenijeti djeci. Voli ih poučavati vrlinama, objašnjavati im stvari koje su njemu bile teške dok je odrastao i jako, jako se voli igrati.