Sports&Virtues Uskršnji kamp polako je došao kraju. 

Iza nas je tjedan prepun igre, novih prijateljstava, učenja, razvijanja i predivnih uspomena. Naši su sudionici imali priliku razvijati vrline kroz sportske radionice osmišljene na principima univerzalne sportske škole  i jedinstvenog Virtuoz programa.

Podsjećamo, Uskršnji kamp za djecu od 4 do 12 godina Sports&Virtues  kroz sportske aktivnosti, igru i edukativne radionice razvija vrline i izgrađuje karakter djeteta. Sav sadržaj kampa pažljivo su razvijali dugogodišnji stručnjaci u radu s djecom – socijalni pedagozi, psiholozi i kineziolozi.

Sportske aktivnosti razvijene su na principima univerzalne sportske škole, dok su edukativne radionice i učenje kroz igru osmišljeni prema jedinstvenoj metodologiji Virtuoz programa.Kamp Sports&Virtues pružio je djeci iznimnu priliku da praznike provedu u prirodi, igrajući se na svježem zraku, a ne pred ekranima. Djeca su imala priliku učiti i razvijati se u grupi vršnjaka, kroz igru, radionice i didaktičke aktivnosti, a sve to pod budnim okom stručnjaka.

 

Ako niste uspjeli sudjelovati na našem Uskršnjem kampu, bez brige jer uskoro vam opet spremamo nešto slično i jako uzbudljivo!

Za sva pitanja javite nam se na kontakt. Za više odgojnih savjeta i informacija o programu, pratite nas na webu i društvenim mrežama.

Comments are disabled.