U utorak, 11. listopada 2022., počeli smo s provedbom radionica u Salezijanskoj osnovnoj školi u Zagrebu. Radionice provode u sklopu projekta Po(s)tres: Vrednotama protiv stresa.

U radionicama sudjelovali su svi učenici viših razreda, ukupno njih 61. Sa sva četiri razreda obrađena je tema ljudskog dostojanstva i slobode za izvrsnost. Učenici su bili visoko motivirani i zainteresirani, a o temi su promišljali izrazito zrelo. 

Prvi dio sata uložen je na upoznavanje s voditeljicom Barbarom Ljubas, projektom i sadržajem nadolazećih radionica. Nakon toga, odigrane su igre učenja imena i upoznavanja, a potom se krenulo sa sadržajem radionice.

Projekt Po(s)tres: vrednotama protiv stresa provodi udruga Svjetski savez mladih Jugoistočna Europa. Partner na projektu je udruga Svjetski savez mladih Hrvatska. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 489.726,23 kn, od čega udio EU sufinanciranja iznosi 416.267,30 kn, dok je 73.458,93 kn financirano iz proračuna RH. Projekt se provodi od 17.7.2022. do 17.1.2024.

Za više informacija o nadolazećim radionicama, pratite nas na webu i društvenim mrežama.

Želite da i Vaše dijete sudjeluje u ovom programu? Prijavite se na Virtuoz program i izgradite vrline svog djeteta.

Za sva pitanja javite nam se na kontakt. Za više odgojnih savjeta i informacija o programu, pratite nas na webu i društvenim mrežama.

Comments are disabled.